Maritim Startup Hub er et gennemtestet og struktureret acceleratorforløb med test-, udviklings- og kontorfaciliteter beliggende i et af Danmarks kraftcentre for det maritime erhverv – Svendborg.

Hubben er specielt designet for at udvikle maritime iværksættere til sejlklare virksomheder. Den er den første af sin art i Danmark, og her tilbydes maritime iværksættere et struktureret 360º acceleratorforløb med indlagte milepæle, der tager stærke og skalerbare produktideer fra idé til markedsmodent produkt.

Hvad tilbyder hubben mig?

Du får adgang til sparring med fagprofessionelle, coaching med erfarne forretningsudviklere og adgang til potentielle investorer. Hos Svendborg Erhvervsskole, SIMAC og en række erfarne virksomheder får du fri adgang til at bruge professionelt udstyr, værktøj, maskiner og 3D printere til udvikling og test af prototyper. Når produktet er testet og markedsmodent, står professionelle forretningsudviklere klar til at vejlede og sparre om udvikling af de bedste forretningsmodeller, -planer og finansieringsmuligheder.

Parallelt med forløbet i hubben får du som maritim iværksætter også adgang til skræddersyet opkvalificering indenfor:

  • Forretningsudvikling
  • Patentansøgninger
  • Salg og afsætning
  • Forretningsmodeller
  • Ledelse og strategi
  • Markedsføring
  • Internationalisering

Maritim Startup Hub vil være katalysator for udviklingen af fremtidens maritime løsninger og teknologier, og det gør vi ved at accelerere din startup fra idé til en succesfuld virksomhed.

Maritim Startup Hub vil være katalysator for udviklingen af fremtidens maritime løsninger og teknologier, og det gør vi ved at accelerere din startup fra idé til en succesfuld virksomhed.

Hvordan bliver jeg en del af hubben?

For at blive en del af Maritim Startup Hub kræver det en ansøgning med en god idé- og projektbeskrivelse. Ansøgningen evalueres af et professionelt advisory board, og bliver du optaget, venter der et struktureret forløb med indlagte milepæle. Maritim Startup Hub stiller ikke krav om ejerandele eller husleje, til gengæld kræver vi en ambitiøs udviklingsplan med klare milepæle før optagelse i hubben. Med optagelse i hubben bliver du del af et unikt iværksættermiljø stærkt støttet af tekniske eksperter og professionelle forretningsudviklere.

Vil du vide mere?

Hør mere om, hvordan du bliver optaget i hubben ved at kontakte Troels Ankerstjerne pr. mobil 5148 1317 eller mail [email protected]

Download folder om
Maritim Startup Hub

Download-MaritimStartup-Hub-folder


Maritim Startup Hub er en del af EU-projektet, Co-Create Sydfyn, som er finansieret af Den Europæiske Socialfond og Syddansk Vækstforum.

EU-og-Vaekst