Maritim salgsalliance

Maritim salgsalliance i USA

Eksportrådet i Atlanta indbyder til deltagelse i maritim salgsalliance
Eksportrådet er den del af Udenrigsministeriet, som hjælper virksomheder med eksport, internationalisering og investeringsfremme.

Danske virksomheder får nu mulighed for at deltage i et unikt samarbejde med Eksportrådet i Atlanta, om at indgå i en maritim salgsalliance. Formålet med tiltaget er at øge dansk kendskab til den maritime industri i USA.

USA er en stærk maritim nation med en kystlinje på næsten 20.000 km. USAs flådestyrke på 40.000 fartøjer er den anden travleste i verden og det maritime marked står til at fordoble i 2023 med 13 millioner arbejdspladser. Reparation og vedligeholdelse er en betydelig del af industrien, hvilket byder på store muligheder for dig som leverandør.

For at tilbyde hele løsninger kommer alliancen til at bestå af 3-4 komplementære danske virksomheder, som Eksportrådet i Atlanta vil bistå med at udbygge deres eksisterende forretning på det amerikanske marked. Alliancen tilbyder dig muligheden for at få adgang til det maritime marked i USA med et stort fokus på din virksomheds produkter. Eksportrådets kontor i Atlanta vil i samarbejde med din virksomhed udvikle og eksekvere jeres go-to-market strategi. Teamet består af både danske og amerikanske rådgivere, som kan tilbyde omfattende netværk og ekspertise inden for den maritime industri.

Alliancen er en omkostningseffektiv og fokuseret mulighed til at få indsigt i den maritime industri i USA forud for en potentiel etablering af datterselskab og salgskanaler.

Kontakt Eksportrådet i Atlanta
Er du interesseret i den maritime salgsalliance, befinder Eksportrådets salgsdirektør, Carsten Rosendahl, sig i Danmark i september hvor du har mulighed for at booke et uforpligtende møde.

Kontaktperson

Carsten Rosendahl
Salgsdirektør, Eksportrådet i Atlanta
Tlf.: + 1 (404) 588-1588
Mail: [email protected]