Maritim salgsalliance

Eksport til USA

Informationsmøde i Fyns Maritime Klynge

Fyns Maritime Klynge har etableret et godt samarbejde med Danmarks Eksportråd i Atlanta om at deltage i en amerikansk satsning inden for den maritime industri. Tanken er at danne en salgsalliance med 3-5 firmaer, hvis produkter komplementerer hinanden.

Alliancen dannes om for eksempel fire fighting, sikkerhed, energioptimering, IT, HVAC osv. Den målrettes mod specifikke segmenter som f.eks. US Coast Guard, US Navy, Cruise Ships, offshore supply, Fishing industry eller River and Barges.

Tiltaget går ud på, at alliancen hyrer en agent igennem Eksportrådet, der arbejder på at skaffe leads og møder til alliancens virksomheder. Agenten ansættes formelt ved Eksportrådet og vil have stor erfaring fra den maritime industri.

Fyns Maritime Klynge og Eksportrådet vil derfor gerne invitere alle interesserede virksomheder til et informationsmøde med Carsten Rosendahl fra Eksportrådet, der vil fortælle mere om den maritime industri i USA, salgsalliancen, og hvad det koster at deltage. På selve mødet vil vi også arbejde med at kvalificere mulige salgsalliancer.

Praktisk information

Dato: 6. januar 2017

Tid: Kl. 10-12

Sted: Forskerparken 10, 5230 Odense M i Centerbygningen

Tilmelding: Tilmeld dig senest den 3. januar 2017 ved at kontakte forretningsudvikler, Mads Rasmussen på [email protected] eller 2942 8385. Ved tilmelding skal du huske at gøre os opmærksomme på hvilken kategori (fire fighting, sikkerhed, energioptimering, IT, HVAC osv.), der har din interesse.

Kontakt: Har I spørgsmål, kan I kontakte Mads Rasmussen på [email protected] eller 2942 8385.

Download invitation.