Maritim advokatvagt

Man and woman sitting, looking at document

Erhvervsjuridisk advokatvagt i Lindø Industripark og på SIMAC

I samarbejde med Fyns Maritime Klynge åbner Focus Advokater erhvervsjuridisk advokatvagt i Lindø Industripark og på SIMAC.

Troels Ankerstjerne, Fyns Maritime Klynge, udtaler: “Det er vores opgave i Fyns Maritime Klynge at hjælpe klyngens medlemsvirksomheder og så vidt muligt skabe rammerne for succesfulde virksomheder. Med etableringen af en advokatvagt gør vi det lettere for virksomhederne at få kontakt til erhvervsadvokater, der kender det maritime miljø.”

Advokat og partner ved Focus Advokater Rune Aagaard forklarer: ”Vi ønsker at gøre det lettere for maritime virksomheder at få vurderet, om de har en juridisk problemstilling/udfordring, og om det er noget, der lader sig løse. Derfor stiller vi advokater til rådighed i Lindø Industripark og i Svendborg, så virksomheder – helt uforpligtende – kan drøfte erhvervsjuridiske forhold med vores dygtige advokater.”

Advokatvagten sker under følgende rammer:

  • Hver 14. dag vil 1 eller 2 jurister fra Focus Advokater være til stede på klyngens kontor i Lindø Industripark (den første onsdag i måneden) og på SIMAC (den tredje onsdag i måneden) i 2 timer fra kl. 15.
  • Virksomheder, der er medlem af klyngen, vil have mulighed for på forhånd at reservere tid til et møde, men der vil også på SIMAC – så vidt tiden tillader – være mulighed for at komme forbi uden forudgående aftale til en drøftelse.
  • Focus Advokater vil alene yde konsultativ bistand og ikke egentlig juridisk rådgivning.
  • Møderne foregår på klyngens kontorer i Lindø Industripark og på SIMAC.
  • Hvis der vurderes at være interesse blandt medlemsvirksomhederne kan Focus Advokater også tilbyde seminarer om aktuelle juridiske problemstillinger relateret til etablering af virksomhed, virksomhedsudvikling eller generationsskifte samt salg, herunder f.eks. vedtagelse af standardvilkår, ansættelses- og funktionærret, sø- og transportret, immaterialret, lejeret, skatteret og bestyrelsesforhold samt virksomhedsoverdragelse.

Møder skal reserveres ved henvendelse til Troels J. Ankerstjerne på [email protected] eller advokat Rune Aagaard på [email protected].

Focus Advokater er Fyns største advokatkontor med advokater, der har specialistviden inden for alle erhvervsjuridiske forhold. Focus Advokater har bl.a. en afdeling med advokater, der har specialiseret sig i juridiske forhold inden for den maritime sektor, ligesom kontoret har advokater med specialistviden om internationale retsforhold, herunder engelsk og tysk ret.

Du kan finde advokatvagten på Lindø den første onsdag i måneden og på SIMAC den tredje onsdag i måneden. Book et møde allerede nu!

Kontakt

Troels J. Ankerstjerne
[email protected]
Tlf. 5148 1317

Rune Aagaard
[email protected]
Tlf. 6314 2080