Kompetencemesse om robot/automation og IT den 19. juni 2019

Nikolaj Sonne Like

Hvilke kompetencer har vi brug for i fremtiden hos teknologivirksomhederne på Fyn? Det stiller vi skarpt på, onsdag den 19. juni 2019, hvor du får mulighed for, at indgå i tæt dialog og direkte sparring om ønsker og behov med uddannelsesinstitutionerne på Fyn. Dækker de behovet for opkvalificering? Og kan de medvirke til rekruttering i din virksomhed? Nikolaj Sonne kendt fra So ein Ding vil hjælpe os igennem dagen.

Arbejdsmarkedskontor Syd, Technology Denmark, Odense Robotics, Fyns Maritime klynge og IT-Branchen Fyn og de fire største uddannelsesinstitutioner på Fyn stiller sammen skarpt på manglen på kvalificeret arbejdskraft inden for robot-, automations- og IT-erhvervene. Hvilke kvalifikationer skal medarbejderne have i dag, og hvilke opkvalificerings- og efter- og videreuddannelsesmuligheder skal der fokuseres på fremover?

Messen vil tage udgangspunkt i de enkelte uddannelsesinstitutioners tilbud, hvor du vil få mulighed for at indgå i en tæt dialog og direkte sparring om ønsker og behov. Kan uddannelsesinstitionernes produkter dække behovet for opkvalificering og kan de medvirke til rekruttering i din virksomhed eller er der behov for nytænkning? Deltag og få direkte indflydelse på uddannelsesinstitutionernes efter- og videreuddannelsestilbud.

Læs invitation og program for messen her

Tilmeld dig her