Blue SDU Think Tank

Blue SDU Think Tank 2016

Hvad er Blue SDU Think Tank?
Blue SDU Think Tank er et netværk af forskere og studerende ved Blue SDU, der hjælper dig med at sætte skub i din virksomheds innovative udviklingsprojekter. Hvert år i uge 42 samles en gruppe af dedikerede studerende i tænketanken, hvor de studerende kan arbejde med netop din udfordring. De studerendes løsningsforslag vil blive præsenteret på Danish Maritime Fair, hvor du sammen med et ekspertpanel kårer vinderen.

Du får…

  • Mulighed for at få testet et projekt eller en idé
  • Et konkret løsningsforslag, som din virksomhed kan arbejde videre med
  • Omtale i medierne
  • Mulighed for at spotte eventuelle talenter

Kan min virksomhed deltage?
Du kan deltage, hvis du er en del af en virksomhed på Fyn, der ønsker at udvikle eller forbedre produkter inden for den maritime industri eller marine industrien.

Hvem er de studerende og hvad kan de?
De studerende vil blive udvalgt fra en gruppe af ansøgere, der har gennemført mindst 4 semestre af en bacheloruddannelse eller er kandidatstuderende. Studerende fra SIMAC og fra alle SDU’s 5 fakulteter vil blive inviteret, og deltagernes kompetencer vil derfor spænde bredt, f.eks. maritim og marine lovgivning, maritime sikkerhed og sundhed, marketing, ingeniører m.m.

Hvad koster det?
Tænketanken er sponsoreret af den Danske Maritime Fond, og har i 2016 budget til transport, præmie til vindergruppen og print af de studerendes løsningsforslag. Du og din virksomhed forventes at introducere de studerende til virksomheden, give adgang til relevant data (behandles fortroligt) samt tilbyde forplejning under introduktionen.  Derudover skal du også afsætte tid til at evaluere løsningsforslag og deltage i præmieoverrækkelsen ved Danish Maritime Fair.

Interesseret?
Hvis du er interesseret, har spørgsmål eller har et projekt, som du gerne vil have sat i gang, er du velkommen til at kontakte:

Solveig Bøggild Dohrmann 
Ph.D.
Blue SDU Think Tank
[email protected]
+45 6550 4242

Mads Skovsgaard Rasmussen
Koordinator, Forretningsudvikling
Fyns Maritime Klynge
[email protected]
+45 2942 8385