Blue SDU inviterer til reception på Danish Maritime Fair

Reception

Blue SDU holder reception på Danish Maritime Fair og du er inviteret! Den 27. oktober vil Blue SDU bruge lejligheden til at fejre afslutningen af den første årlige Blue SDU Think Tank.

Blue SDU Think Tank er et netværk af forskere og studerende ved Blue SDU, der hjælper virksomheder med at sætte skub i deres innovative udviklingsprojekter. Hvert år i uge 42 samles en gruppe af dedikerede studerende i tænketanken, hvor de studerende på tværs af fakulteter og uddannelsesinstitutioner skal være med til at komme med ideer til en virksomheds case eller udfordring.

I år har virksomheden, Tuco Marine Group, leveret udfordringen, som de studerende skal arbejde på i ugen op til Danish Maritime Fair. De studerendes løsningsforslag vil blive præsenteret på Danish Maritime Fair, hvor Tuco Marine Group sammen med et ekspertpanel kårer vinderen.

Kåringen af vinderteamet finder sted torsdag den 27. oktober kl. 11-12 på stand nr. 0820, hvor Fyns Maritime Klynge har en fællesstand sammen med 14 virksomheder deriblandt Tuco Marine Group og Blue SDU.

FAKTA

Blue SDU er et tværfagligt netværk af maritime og marine forskere ved Syddansk Universitet (SDU). Netværk blev etableret i 2014. Formålet med Blue SDU er at skabe én indgang til marine og maritim forskning på SDU – en one-stop-shop som forbinder personer og organisationer udenfor SDU med de maritime forskningsmiljøer. Blue SDU består af forskere fra 9 forskellige afdelinger på tværs af 5 fakulteter.