5 højdepunkter fra DMF

5 highlights fra DMF

5 højdepunkter fra DMF

1. Politisk bevågenhed
Klyngens virksomheder fik besøg af fynsk MF’er og Miljø- og Fødevareordfører for Venstre, Erling Bonnesen. Klyngemedlemmernes samtaler med Erling var præget af stor spørgelysten og gensidig interesse.

Han udvekslede visitkort med flere af klyngens virksomheder med et løfte om, at han ville komme på virksomhedsbesøg. Klyngens sekretariat foreslog at arrangere en række virksomhedsbesøg hos klyngens medlemmer, hvilket Erling tog imod med åbne arme. Du hører nærmere, når vi har mere nyt.

2. Nye kontakter og netværk
Virksomhederne på fællesstanden nød godt af hinandens selskab, og der blev også netværket på kryds og tværs. Noget, som de alle sammen mener, var messens højdepunkt.

Et gennemgående træk for de fynske udstillere var, at de ønskede at synliggøre hver deres virksomhed, skabe nye kontakter og genskabe tidligere etablerede relationer.

Ved starten på messedag nr. 2 kunne SH Group stolt fremvise omkring 20 kontakter, som kan udvikle sig til nye kunder og ordrer. En flot salgsindsats, som der også blev arbejdet for.

3. Videndeling på den store scene
SIMAC, KJAER DATA og Focus Advokater holdt hver især oplæg inden for deres felt i løbet af afholdelsen af Danish Shipping and Ship Management Conferences. Konferencerne var arrangeret af Danish Maritime Fair og EMUC.

4. Kongeligt besøg
Der blev sat et succesfuldt punktum for årets messe med et royalt håndtryk. Prins Joachim lagde vejen forbi klyngens stand for at høre mere om Nordeuropas største reparationsværft, FAYARD. Her tog Sales Manager Ivan S. Larsen imod prinsen og hans følge, som bl.a. bestod af den administrerende direktør for Danske Maritime, Jenny N. Braat.

5. Messe med vokseværk
Siden sidste år har den relativt unge messe vokset sig større. I år var der 4.550 besøgende og 218 udstillere, hvilket er 486 flere besøgende og yderligere 38 flere udstillere end sidste år. I 2016 vil messen igen blive afholdt på Lokomotivværkstedet i København i uge 41.